GARN

Vår deilige garnavdeling!!! :)
NYHET!!! Da kan jeg endelig få presentere herlige KnitMe! ♡♡♡ Mina's kreative hjørne er blandt de aller første butikkene som har dette nyyyydelige garnet i salg! Å for ett luksusgarn! Bare se på denne blandingen : 80% fin merinoull 20% babyalpakka Strikkefasthet pinne 4 20 masker Vaskes på 30 grader ullvask. Itillegg til løse nøster har KnitMe en fantastisk serie med oppskrifter og strikkepakker. Pakkene inneholder oppskrift, garn, strikkepinner ooooog tilbehør!!! Helt supre julegaver! De kommer i lekre filtet "bagger" som kan brukes som reisebag for garn Uttrykksikonet smile Ta turen innom i dag og se, kjenn og føl på de fantastiske kvalitetene butikken har Uttrykksikonet smile
I dag har jeg på meg Mary-genseren min. Denne begynte jeg på for 1 uke siden. Gått fort og er enkel. Anbefales! En helt nydelig genser å ha på seg. Strikket på pinne 5 i Air fra Drops. Loooove it!!!!

Vårt utvalg

 

Vi er stolte over hvor oversiktelig og ryddig det er, og får mye skryt fra våre kunder.

Her finner du inspirasjon og lysten til å strikke blir stor i vår butikk! :)

Vi fører pr i dag Drops, Raumaull, Viking garn og Du store alpakka.

Fra Drops har vi disse kvalitetene:

Karisma

Merino Extra fine

Nepal

Paris

Air

Muskat

Safran

 

Fra Rauma har vi disse kvalitetene:

Finull

PT5 Sport

Vamsegarn

 

Viking of Norway

Sportsragg

Baby ull

Vår

Bjørk

Pleddgarn

Refleksgarn

 

Du store alpakka

Faerytail

Sterk

Bling

 

Vi har også tilbehør, mønster, hefter og strikkepinner\ heklenåler og bøker.

 

Velkommen inn til en innbydende og oversiktelig garn avdeling! :)

Vi fører Drops hos oss
DROPS Filosofien baserer seg på å skape internasjonal mote, starte nye trender innenfor strikk og garn, blande nytt og gammelt og gi ubegrenset med inspirasjon og ideer. Det legges stor vekt på å formidle dette på brukernes premisser gjennom vår nettside og lett tilgjengelige DROPS strikkemagasiner.

Ingen unødvendige passord, høyest mulig aktualitet og ved kjøp av mønsterkataloger ingen "garntvang". Nettstedet og DROPS strikkemagasiner er i sin helhet dedikert til alle de som har strikk som hobby og alle de som har valgt strikk som levevei.

Hver ny lansering av en DROPS kolleksjon er regnet som en stor internasjonal begivenhet i “strikkeverdenen” og vekker stor interesse og oppmerksomhet. DROPS mønster blir hyppig benyttet som idé og trendmateriale i internasjonal presse og magasiner, europeiske såvel som amerikanske. DROPS utkommer i dag på 15 språk.

DROPS Design har helt siden 80-tallets store strikkeboom påvirket en hel bransje med sin evne til å skape nye trender både innenfor design såvel som garn. Kjent er også DROPS for sitt helt unike forretningskonsept som gjør det mulig å nå ut til alle strikkeinteresserte med en pris og en service som tidligere ikke har vært kjent innenfor denne bransjen.

DROPS har alltid hatt designen som sitt hovedfokus, og er blant annet kjent for å ha preget 80-tallet med sine overdimensjonerte figurfasonger typisk fremhevet med et børstet mohair-look, for deretter på 90-tallet å hente frem og modernisere den mer stilrene retroklassiske designlinjen. DROPS designerne bærer fortsatt i dag denne arven om stadig nytenkning videre, og setter sitt preg på strikke/heklemoten med stadig nye tanker og ideer.

Mye fokus rettes mot å utvide/ungdomliggjøre bruksområdet; toving og mye bruk av alpaca er eksempler på dette. Strikk og hekling benyttes nå vel så mye innenfor tilbehør og interiør som innenfor det tradisjonelle dame/herre/babystrikk. DROPS kolleksjonene har til enhver tid et stort utvalg av design og oppskrifter som tar hensyn til nybegynnere såvel som øvede, de som ønsker raske og effektive resultater og de som er mer tålmodige og søker større utfordringer.

DROPS Garnsortiment er utviklet i tett samarbeid med DROPS designerne både med hensyn til fiberinnehold og spesifikasjoner. Et flott design kan aldri bli bedre enn det garnet som benyttes, og her er DROPS designerne kompromissløse. DROPS garn finnes i de lekreste naturfibre i store og flotte fargespektre. Hver kvalitet/hver blanding/hvert design er nøye valgt for å kunne fremheve garnets karakter og de helt unike egenskapene som de forskjellige fibrene byr på, og samtidig understreke kvalitetsfølelsen som et DROPS garn skal gi. Vår ambisjon er at det alltid skal finnes et egnet DROPS garnkvalitet uansett strikke/hekleprosjekt.

DROPS Prispolicy er at prisene til en hver tid skal ligge 20-30% under gjeldende markedspris. For at du som forbruker skal være trygg på dette, markedsføres DROPS garn alltid med en prisgaranti, vi kaller dette "maxpris". Maxpris er en garanti fra våre forhandlere til DROPS forbrukere, hvor de garanterer at DROPS produktene kan kjøpes til denne prisen eller lavere. Du kan sjekke maxpriser inne på våre nettsider, både på den generelle prislisten og på den enkelte oppskrift eller i sesongens DROPS kataloger.
Garnstudio DROPS Design
Vi fører Rauma
Rauma Garn - i tråd med tida


På Rauma Ullvarefabrikk baserer vi vår produksjon på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal.

Vi anser som vår viktigste oppgave å vekke skaperglede og inspirere til kreativitet. Vi legger derfor stor vekt på design i våre kolleksjoner og håper at du finner inspirasjon i disse.

For oss som er glade i håndstrikk, ligger mye av gleden i selve arbeidet. Men ikke la godt arbeid skjemmes av dårlig kvalitet på råvaren. Den bør belønnes med god!

God fornøyelse!
Vi fører Viking Garn

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Kari Prøven | Svar 23.09.2018 21.12

Hei. Jeg vil gjerne kjøpe oppskrift på søstergenser. Vil strikke den til døtrene mine.
Mvh Kari

Elin Fjær | Svar 19.09.2018 23.47

Hei Elin Fjær her :)
Æ vill bestille mønster på Søstregenser

Mina 20.09.2018 11.17

Hei :)

Send oss en mail så får du betalingsinfo der. Oppskriften får du også på mailen din :)

minaskreativehjorne@gmail.com

Maria | Svar 28.07.2017 09.05

Hei:) ser du har strikket mary genseren i drops air:) hvordan blir passformen?:)

Mina 28.07.2017 17.52

Hei :) Passformen ble bra. Veldig deilig garn som anbefales :) min

Ragnhild Larsen | Svar 28.03.2017 16.36

Hei de små rundpinnene fant jeg ikke på oversikten din

Mina 28.03.2017 17.26

Hei :) Send en mail til minaskreativehjorne@gmaill.com så ordner vi det :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.04 | 20:54

Hei,
jeg vil gjerne melde meg på Den Store Strikkefesten.

...
30.01 | 19:33

Hei, dette var en utrolig flott genser. Kan jeg få kjøpe oppskriften?

...
05.01 | 22:35

Send det på mail til minaskreativehjorne@gmail.com du 👍🤗

...
05.01 | 21:47

Kan du prøve å huske å sende meg en mail da,skulle så gjerne hatt fire stk !! God helg ! 😀

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE