Search

5 årsjubileum🥳

Kjære dere❣


For en uke! For en feiring! Tenk at det er 5 år siden Mina's kreative hjørne gikk fra å være et verksted på 12 kvm i "lillehuset" i hagen min til en helt unik nisjebutikk i sentrum av Rjukan😍

Ja, Norges beste garnbutikk faktisk! 🤩

Det har skjedd vanvittig mye på 5 år og jeg er så ekstremt takknemlig for alle de hjelpsomme englene jeg har møtt på min vei og som fortsatt omringer meg og butikken hver dag🙏 Jeg ville ha en feiring for dere og håper dere har satt pris på både tilbud og arrangementer for jeg setter pris på hver og en av dere!!! Takk til alle som støtter butikken og handler🙌

Hver krone du bruker i lokalbutikken er en investering i din og de rundt deg sin fremtid❤


Tusen takk for alle gratulasjoner🥰🎉🎈


Vil gi en ekstra takk til :


⭐Benthe som gav oss en uforglemmelig minikonsert

⭐Lillian som sørget for mye latter og god stemning som loddansvarlig

⭐Anita som bakte en HIMMELSK deilig kake til kundene

⭐Hilde som står bak den leeeekre genseren som fikk ny eier i dag


16 views0 comments

Recent Posts

See All